Mijn naam is Miriam en ik vertel jullie graag over mijn seksuele ervaring toen ik zevendertig was in 2003. Hier mijn achtentwintigste waargebeurde verhaal. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 50 kilo met cup maat 70 C.
Ik geef elke zaterdagochtend aerobiclessen en in mijn laatste les doet mijn beste vriendin Iris altijd mee. Daarna gaan we lunchen in de Pijp. Ik vertelde naar zin in een zonvakantie te hebben. Iris zei ‘zullen we samen gaan’. S ’Avonds belde ze op of ik volgende week vrij kon nemen. Maandagavond had ze alles geregeld en alles was betaalt door Iris haar man. Haar man was eigenaar van een succesvol reclamebureau.

Een week later zaten we in het vliegtuig naar Malta. We hadden een prachtige luxekamer met zithoek en een groot terras met ligstoelen die uitzicht gaven op zee. De volgende ochtend lagen we lekker op heerlijke bedjes aan het zwembad toen een wat ouder Engels stel Jill en Sidney naast ons kwamen zitten. Een grote zwarte man met een echte Engelse roodharige dame. Ik kwam al snel met hen in gesprek. Wat bleek ze hadden de suite naast ons. Een grote lang slungelige jongen kwam uit het water. Dat bleek hun zoon te zijn. Netjes gaf hij ons een hand en stelde zich voor als Brain. Iris had de hele tijd liggen lezen en niet echt deelgenomen aan het gesprek, maar opeens had ze aandacht en dan vooral voor Brain. Een halfbloedje. Iets lichter dan ik en enorm lang en dun. Zijn moeder vertelde dat hun achttien jarige zoon eigenlijk naar school moet, maar ze hadden hem ziek gemeld. Aan het einde van de middag voor we de stad ingingen om te eten namen Iris en ik telkens een cocktail op het terras van het hotel met uitzicht op zee en dan kwamen we geregeld met Jill en Sidney in gesprek. Brain zat er dan met dat lange lichaam ongeïnteresseerd bij te gamen.

Halverwege onze vakantie, we waren net terug vanuit de stad toen er werd aangebeld. Iris deed open. Het was Brain. Hij had zijn Keycard in de kamer laten liggen. Hij wilde van ons naar hun terras klimmen. Ik lag languit op een ligstoel op het terras toen Brain het terras opliep. Hij had al snel door dat hij niet van ons naar hun terras kon klimmen. Iris was een wijntje voor ons aan het inschenken en bood Brain een cola aan. Toen Iris met de drankjes het terras opkwam, zei Iris in het Nederlands tegen mij ‘Brain heeft een mooi uitzicht op je kale kutje’. Ik sloot direct mijn benen en keek op naar Brain. Die het niet verstaan had, maar wel begrepen had wat Iris zei. Ik had met opgetrokken benen gezeten en mijn rok was naar beneden gegleden. De lezers van mijn eerdere verhalen weten dat ik nooit een slipje draag als ik een rok of een jurk aanheb. Brain kreeg een rood hoofd. Iris had er veel pret om en zei ‘He is excited’ en wees naar een enorme bobbel in zijn short. Brain deed direct zijn handen voor zijn kruis en verontschuldigde zich. ‘No not necessary’, zei Iris en duwde zijn handen weg. Ik zag de geiligheid in haar ogen. Zij ging met haar hand over de bobbel en wreef er nog eens over. ‘Oh that’s a big one’. Ze trok het touwtje los en met een ruk trok ze zijn broek naar beneden. Een enorme pik floepte uit zijn short. Brain wist niet wat hem overkwam. Haar grijpgrage handen gingen naar zijn enorme pik en balzak. Zijn pik groeide in haar handen tot een enorme proportie. Iris likte aan zijn eikel. Brain sloot zijn ogen en ik zag hoe Iris die dikke eikel in haar mond probeerde te nemen. Ze trok haar slipje uit en deed haar rok omhoog, leunde met beide handen op de balustrade van het terras en duwde haar billen naar achteren en commenteerde ‘Brain Fuck me’. Brain ging achter haar staan en duwde langzaam zijn enorme geval het kutje in van het kleine vrouwtje. Iris was toen net als ik 37 jaar en we zijn even groot of beter gezegd even klein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *