Vandaag had de 32 jarige Joop weer eens zin om zijn verzameling travestie kleding uit te breiden en liep met een kloppend hart van de zenuwen een filiaal van een lingerieketen binnen. Tot nu toe had Joop zijn aankopen online gedaan, maar door de belabberde pasvorm had hij de meeste spullen geretourneerd. Één van de verkoopsters, een naar schatting 25 jarig meisje vroeg of ze ergens mee kon helpen en met gedempte stem fluisterde Joop dat hij pikante dameslingerie zoals een slipje en een korte babydoll zocht die geschikt was om zelf te dragen. Het meisje verblikte of verbloosde niet, want schijnbaar was ze hier wel aan gewend.

Uit het grote aanbod haalde ze een prachtige zijdezachte string tevoorschijn in het blauw, zijn lievelingskleur, die volgens haar aan de voorkant ruim genoeg was om zijn geslachtsdeel in te verstoppen en pakte er meteen maar een bijpassende babydoll bij. Ze nam Joop mee naar een pashokje waar hij de lingerie aantrok. Het was te merken dat het meisje ervaring had want het setje paste perfect en het dunne streepje stof door zijn bilnaad voelde ook nog eens heerlijk aan. “Lukt het ?”, vroeg het meisje aan de andere kant van het gordijn. “Volgens mij zit het als gegoten”, riep hij terug, waarop het meisje vroeg of ze de pasvorm even mocht controleren. Door haar discrete en klantvriendelijke opstelling had ze Joop op zijn gemak gesteld en zonder problemen schoof hij het gordijntje een klein stukje open en liet haar binnen.

Het moest voor het meisje een vreemd gezicht zijn om een man in lingerie te aanschouwen, maar schijnbaar vond ze dit de gewoonste zaak van de wereld en liet ze er niets van merken. “Ja, dit ziet er prima uit, maar eigenlijk is het uit hygiënisch standpunt alleen toegestaan een slipje over uw onderbroek te passen anders kunnen we u verplichten het te betalen”, zei ze op duidelijke toon. Eigenlijk stond de keuze voor Joop al vast en hoewel hij begrip had voor de geldende regels was het voor hem geen optie zijn onderbroek aan te houden waardoor hij het comfort van de string niet optimaal kon ervaren. “Even voelen of de voorkant groot genoeg is”, fluisterde het meisje, en voordat hij het doorhad streek ze over de stof waardoor zijn plasser begon te groeien. “Woh, die pik is erg gevoelig, want hij steekt meteen de kop op”, zei ze terwijl ze haar hand in de string liet glijden en de leuter stevig vastpakte.
Joop besefte dat de taalkeuze van het ogenschijnlijk nette meisje veranderde en dat ze niet zo braaf was als ze zich voordeed.

Met haar soepele hand masseerde ze de leuter die steeds harder en opstandiger werd.
Om te controleren of de rest ook netjes bleef zitten duwde ze haar hand dieper in de string en streelde ze de zak van Joop.
“Wat voelen die kloten lekker zacht, ik merk dat je er wel van houdt om je zaakje glad te scheren”, zei ze met een opgewonden blik in haar ogen.
“Ja, en dat is niet het enige, want zoals je aan mijn benen kunt zien hou ik de rest ook bij”, fluisterde Joop opgewonden waarna ze haar hand over zijn gladgeschoren been liet glijden.
Het meisje werd steeds handtastelijker en nadat ze haar hand onder de de babydoll had laten glijden voelde ze hier ook geen borsthaar en kneep even brutaal in de tepels van Joop.
“Volgens mij ben jij een heel geil krengetje”, bracht Joop met schorre stem uit, en nu ze hem zo opgegeild had kon hij zich ook niet meer beheersen en duwde hij zijn hand onder haar rokje.
“Hmm, wat lekker”, kreunde ze toen hij de natte plek in haar slipje beroerde en het broekje brutaal opzij duwde.
Zonder haar reactie af te wachten liet hij zijn vingers door haar kletsnatte gleuf glijden en stelde tevreden vast dat haar kutje ook netjes glad was, op een toefje haar na boven haar kutje.
“Als je toch je poesje scheert kan je dat kleine plekje ook wel meenemen”, fluisterde hij haar toe, waarop ze antwoordde dat ze dat juist een geil gezicht vond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *